Kolleksjoner

Kathrine Nørgård

Signature Collection

Kathrine Nørgård er et norsk luksusmerke, utviklet og raffinert over et tiår, av designeren selv med samme navn.

Merket er synonymt med utsøkte materialer, høy teknisk utførelse, utmerket funksjonalitet og komfort. Flatterende snitt og delikate detaljer fremhever de feminine kurver, med en sensuell “touch” og eleganse. Designer Kathrine Nørgård skaper klassikere med en tidløs kvalitet og appell av varig verdi, som flere generasjoner kan bære, dele og glede seg over.

Ønsker du å få anledning til å se kolleksjonen med mulighet til å forhåndsbestille dine favoritter, før den nye Signature kolleksjonen lanseres, kan du sende oss en epost for å bli satt på liste.

Kathrine Nørgård HOME

Kathrine sitt mål da hun startet sin virksomhet i 2010, var og er å utvikle Kathrine Nørgård varemerke, til et livstils brand i luksus segmentet.

Med Kathrine Nørgård HOME, inntar designeren interiør verden med sin første og eksklusive putekolleksjon, laget av overskuddsmaterialer fra hennes Signature Collection.

Putene er produsert i Europa for å redusere påvirkning på miljøet og for å bidra til en mer bærekraftig verden. Kolleksjonen lanseres i 2022.

Ønsker du å se nærmere på muligheten for å få spesiallaget puter, hvor du velger materialer og størrelser, kan du sende oss en uforpliktende epost.

Kathrine Nørgård SPORT

I 2021 begynte Kathrine å spille tennis, som raskt ble hennes favorittsport!
Noe av det første hun oppdaget var at det ikke var noen enkel oppgave å finne tennis- og padel klær som hadde et lekkert, moderne design. Plaggene kom heller ikke med komfort eller praktisk funksjon. Dette fikk Kathrine bekreftet av andre tennis- og padel entusiaster, og dermed ble Kathrine Nørgård SPORT grunnlagt. 

Målet med hennes nye Sports Kolleksjon er å gi kvinner anledning til å spille tennis og padel i antrekk som er designet med tanke på gode, praktiske løsninger for best mulig funksjon, med en passform og design som er optimalisert for feminine former og laget i sports materialer av høy kvalitet. 

Resultatet er blitt en lekker design kolleksjon som gjør at kvinner kan spille tennis i antrekk som får dem til å føle seg vel, se bra ut og spille god tennis!

Kolleksjonen lanseres i 2022! 
Ønsker du å motta invitasjon til LIVE og digital visning, kan du sende oss en epost for å bli satt på liste.