Clothilde bukse

3 700 kr

Den brede linningen disse buksene retter oppmerksomheten mot livet og skaper en timeglassfasong, samtidig som den sitter pent i midjen og er behagelig å ha på seg. Buksene har en spennende detalj med sammensydde folder nederst på utsiden av benet. Her kan du plassere en brosje for å glitre litt ekstra til fest. Denne buksen er ypperlig til både hverdagen og fest.

Buksen tilbys i 2 materialer i svart:

En viskose blanding som er ypperlig til sesongens ulike eventer. Bruk det til jobb, hverdag eller fest med en lekker bluse, som Angelica, Kathrine, eller Fabia, og du er like smashing i enhver situasjon. Buksen har en chiffon detalj i livet nedenfor linningen, og gir det lille ekstra til looken. Den har glidelås i siden og passepoilerte lommer uten lommepose bak. Fargevalg: Svart.

Clothilde buksen i svart er også tilgjengelig i et anvendelig kunstfiber materiale, med stretch og som kan vaskes. En meget slitesterk kvalitet, som er både behagelig å ta på, og ha på seg.  Perfekt for travle kvinner, og for reiser, da materialet ser like fint ut etter en tur i kofferten. Fargevalg: Svart, Blå og Dyp plomme.

Kommer i fargene: Svart, Blå og Burgunder/Dyp plomme
Str. 34-44

Ønsker du mer informasjon om produkter kan du kontakte oss på post@kathrinenorgard.no eller booke en LiveShopping time.

Produktnummer: I/A Kategori:
 

Tilleggsinformasjon

Farge

Blå, Burgunder/Dyp plomme, Svart, Svart viscose

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, 44