Andrine bukse

3 900 kr

Denne figurnære buksen har en lekker detalj i sidene. En diskrè stripe med chiffong som går fra livet nedenfor linningen og til nederst på benet, gir buksen det lille ekstra. Passer til både hverdag og fest.

Buksen tilbys i 2 materialer i svart:

En viskose blanding som er ypperlig til sesongens ulike eventer. Bruk det til jobb, hverdag eller fest med en lekker bluse, som Angelica, Kathrine, eller Fabia, og du er like smashing i enhver situasjon. Buksen har en chiffon detalj i sidesømmene, foran og bak, og skaper spenning i looken. Den har glidelås i gylfen og passepoilerte lommer uten lommepose bak. Fargevalg: Svart.

Andrinebuksen i svart er også tilgjengelig i et anvendelig kunstfiber materiale, med stretch og som kan vaskes. En meget slitesterk kvalitet, som er både behagelig å ta på, og ha på seg.  Perfekt for travle kvinner, og for reiser, da materialet ser like fint ut etter en tur i kofferten. Fargevalg: Svart, Blå og Dusty Aubergine.

Buksen kommer også i en hvit variant med samme lekre detaljer i sidesømmene i 100% viscose som er et naturfiber. Denne kvaliteten er ekstra myk på innsiden av materialet, og kan like gjerne brukes i varmere klima som på kaldere dager i Norge. Fargevalg: Hvit.

Kommer i fargene: Svart med chiffong, Blå med chiffong, Hvit med chiffong og Dusty Aubergine
Str. 34-44

Ønsker du mer informasjon om produkter kan du kontakte oss på post@kathrinenorgard.no eller booke en LiveShopping time.

Produktnummer: I/A Kategori:
 

Tilleggsinformasjon

Farge

Blå med chiffon, Hvit med chiffon, Lys Aubergine med chiffon, Svart med chiffon, Svart viscose

Størrelse

34, 36, 38, 40, 42, 44