LiveShopping

Live shopping er en digital handleopplevelse for deg som har lyst å se nærmere på vår kolleksjon og snakke med en av våre dyktige personlige rådgivere. Konsultasjonen foregår via videosamtale.

Hva er live shopping?

Live shopping er for deg som har lyst å se nærmere på vår kolleksjon og snakke med en av våre dyktige personlige rådgivere før du handler i vår nettbutikk.

Vi ønsker å tilby en digital handleopplevelse som er lik opplevelsen du får når du handler i vår fysiske butikk. Konsultasjonen foregår via videosamtale.

En spesialist vil veilede deg gjennom våre kolleksjoner, og hjelpe deg med alt fra fargevalg, størrelse og stil. Etter timen vil dine varer bli pakket inn, og sendt hjem til deg. Betaling gjennomføres via tilsendt betalingslenke.

Book LiveShopping

Shopping med venninner

Hos Kathrine Nørgård tilbyr vi deg "Squad shopping» hvor du kan ta med 3 venninner på Liveshopping. Vi ønsker å tilby deg den ultimate shopping opplevelsen sammen med dine venner, og når du har bestilt timen din, videresender du bookingen din til dine inntil 3 utvalgte venninner.

Booking

Du kan booke tid her på vår nettside, og du kan velge mellom 30 og 60 minutter. 

I forbindelse med lansering av vår nye tjeneste, tilbyr vi våre kunder å booke en gratis time frem til og med 31 mai 2020. Fra 1 juni 2020 er pris på tjenesten kr 190,- for 30 min, og kr 350,- pr 60 min. Ved handel trekkes beløpet fra totalsummen.

Hvordan få en best mulig liveshopping opplevelse

Velger du å gjennomføre Liveshopping timen din via PC/MAC, behøver du kun tilgang til en nettleser. (Safari, Chrome osv.)
Ønsker du å benytte din telefon til videosamtalen, laster du ned appen TeleportVideo. Du blir veiledet via link til møtet. Husk å gi appen tilgang til video og samtale. Vi anbefaler at du gjør dette i god tid før samtalen starter.

Liker du å bruke headset, opplever vi at trådløse systemer gir varierende lydkvalitet. Plugger du headsettet til PC eller din telefon, gir det en meget god lyd. Du kan også la være å benytte headset, og bruke mikrofonen og høyttalerne på din telefon eller PC.